Tietoja meistä: Aerosus: Ilmajousitusjärjestelmien asiantuntijasi

Yrityksemme

Olemme AT Parts Germany GmbH – yritys, joka seisoo yhden ilmajousitusmarkkinoiden johtavista merkeistä AEROSUS:n takana. Yli vuosikymmenen kokemuksella olemme ylpeitä sadoista tuhansista tyytyväisistä asiakkaistamme yli 164 maasta ympäri maailmaa.

Saksan Kölnissä sijaitseva vaikuttava varastomme sisältää laajan valikoiman ilmajousitusjärjestelmän varaosia, ja se on yksi alan suurimmista Euroopassa. Yrityksemme sydän – omistautunut tiimimme kokoaa lahjakkaat ja kokeneet ilmajousituksen asiantuntijat, jotka antavat aina mielellään asiantuntevaa neuvontaa ja auttavat sinua valitsemaan oikean osan autoosi parhaalla mahdollisella hinnalla.


10 VUODEN
kokemus

100 000+
asiakasta

Toimitus
164 MAAAN

Asiakastuki
10 KIELEELLE
Laaja tuoteportfolio
Nopea toimitus maailmanlaajuisesti
Laadunvalvonta jokaisessa tuotteessa

Tuotteemme

AEROSUS tarjoaa korkealaatuisia, mutta kuitenkin edullisia ratkaisuja ajoneuvosi ilmajousitusongelmiin. Tuotevalikoimamme sisältää kaiken, mitä ilmajousitusjärjestelmä voi vaatia – ilmajousista, iskunvaimentimista ja paineventtiileistä asennusvalmiin ilmatukikokoonpanoihin venttiililohkoihin, ilmajousituksen kompressoreihin ja ilmansyöttöyksiköihin. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös laajan valikoiman omia AEROSUS premium -tuotteitamme lyömättömään kilpailukykyiseen hintaan.

AEROSUS keskittyy pääasiassa saksalaisiin ja muihin eurooppalaisiin ajoneuvoihin, mukaan lukien Mercedes , Audi , BMW , VW , Porsche , Land Rover , Bentley , Jaguar , Citroen , Renault , Peugeot , Fiat , Iveco Daily . Verkkokaupastamme voit kuitenkin löytää myös ilmajousituksen osia ja kompressoreja erilaisiin yhdysvaltalaisiin ajoneuvoihin – Buick , GMC , Hummer , Jeep , Oldsmobile , pick-up lava-autot sekä aasialaisiin merkkeihin, kuten Kia , Hyundai ja Toyota .

Palvelumme

ME PUHUME KIELTÄÄSI ASIAKASPALVELU JA TUKI

AEROSUS:n monikielinen asiakaspalvelutiimi vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi yli kymmenellä kielellä, mukaan lukien Englanti, Espanja, Saksa ja Italia. Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai käyttää Live Chatia tai Hotlinea saadaksesi nopeaa apua.

Voimme taata korkean tason ilmajousituksen alalla ja varmistaa asiantuntevan teknisen tuen ja ilmaisen asiantuntijaneuvon.

AEROSUS TOIMITETTAA MAAILMAAN LAIVAUS JA TOIMITUS

Pitkäaikaisen kumppanuussuhteemme ansiosta UPS:n kanssa pystymme tarjoamaan nopean ja turvallisen toimituksen kotiovellesi. Kiireisille on saatavilla myös pikakuljetus. Ja vielä parempi: Varastotilaukset lähetetään samana päivänä, jos tilaat klo 16 asti. (CEST/UTC+2)

HUOLEMME SINUSTA KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN VERKKOKAUPA

Me AEROSUS pyrkii aina parantamaan käyttökokemustasi verkkokaupassamme.

Tiesitkö, että tarjoamme jokaisen tuotteen yläpuolelle toimituslaskurin, joka määrittää toimituksen tarkan hinnan ja keston? Tätä ja monia muita ominaisuuksia kehitetään ja optimoidaan jatkuvasti tiimimme toimesta, jotta sivustollamme olisi mahdollisimman mukava käyttökokemus.

ME SUOJELEMME SINUA TURVAT OSTOKSET JA MAKSU

Taataksemme henkilötietojesi ja tapahtumiesi turvallisuuden käytämme SSL (Secure Socket Layer) (turvallinen pistorasiakerros) -salausprotokollaa. Tämä on tekniikka, joka varmistaa yksityisen ja suojatun viestinnän selaimesi ja palvelimiemme välillä ja estää luvattoman käytön.

Maksuturvallisuuden parantamiseksi tuemme 3D-Secure-tapahtumia (Vahvistettu Visa, Mastercard Secure Code, American Express SafeKey).

Meidän vahvuudet

10 vuoden kokemus

Jokainen niistä on tuonut meille ainutlaatuista osaamista sekä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa!

Taattu laatu

Kaikilla ilmajousitustuotteillamme on 2 vuoden takuu. Lisäksi, jos et ole tyytyväinen ostokseesi, annamme rahasi takaisin!

Paras arvo

Valitsemalla ilmajousitusosimme voit säästää jopa 50 % jälleenmyyjähinnasta!

Kampanjatarjoukset

Tervetuliaislahjakortit, parit (vasen ja oikea jousitus) alennettuun hintaan - tutustu tarjouksiimme ja säästä vielä enemmän rahaa ostoksilla Aerosus!

Erikoistunut asiantuntemus

Ilmajousitustuotteiden markkinajohtajana oleminen tekee meistä erittäin päteviä auttamaan sinua ratkaisemaan jousitusongelmasi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi asiantuntijaneuvoja ja tukea tekniseltä tiimiltä!

Meidän arvomme

SINÄ olet tärkein asiakkaamme

Johdonmukainen suuntautuminen asiakastyytyväisyyteen osaavaan tiimiimme, erinomaiset tuotteet, reilut hinnat ja jatkuvasti kehittyvä verkkokauppa tekivät meistä sen, mitä olemme tänään: Yksi johtavista ilmajousitusjärjestelmien asiantuntijoista maailmanlaajuisesti.

Ensiluokkaista laatua – ilman meteliä tai kiukuttelua

Pidämme itseämme yrityksenä, jolla on tinkimättömät laatustandardit. Vain parhaimmat ja testatut osat voivat olla saatavilla ainutlaatuisessa tuotevalikoimassamme.

Vahvoja yhdessä

Arvostamme luovaa työilmapiiriä, jossa jokainen työntekijä on motivoitunut saavuttamaan huippusuorituskykynsä, vaalimaan henkilökohtaista edistymistä ja kunnioittavaa vuorovaikutusta toistensa ja asiakkaidemme kanssa.

Vastuu ja luottamus

Kannamme vastuun asiakkaistamme uskollisena kumppanina, työntekijöistämme pitkäaikaisena houkuttelevana työnantajana ja liikekumppaneistamme luotettavana asiantuntijana. Tämä keskinäinen luottamus takaa menestyksemme ja tavoitteidemme saavuttamisen.