Löydä autoosi sopiva osa!

Tietyn osan, joka on täysin yhteensopiva ajoneuvosi ilmajousitusjärjestelmän kanssa, valitseminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Aerosus tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua etsinnässäsi ja varmistavat täydellisen istuvuuden ja nopean asennuksen.

KÄYTÄ HAKUPALKKIA

Tiedätkö etsimäsi osan OEM-numeron ? – Kirjoita se hakupalkkiin ja löydä osa muutamassa sekunnissa! Voit myös etsiä syöttämällä muita asiaankuuluvia avainsanoja, kuten osatyypin ja automallin (esim. "w211 ilmajousi").
SELAA KATEGORIAN MUKAAN

Kaikki Aerosus ilmajousituksen osat on ryhmitelty merkin ja mallin mukaan. Valitse ajoneuvoasi vastaava luokka jokaisen sivun yläreunassa olevasta navigointipalkista. Käytä kategoriasivulla tuotehakua ja vasemmassa reunassa olevia Ostosvaihtoehtoja tarkentaaksesi hakuasi ja saadaksesi tarvitsemasi osan nopeammin.
KÄYTÄ OSAHAKUA

Lisää vain ajoneuvosi tiedot nähdäksesi kaikki yhteensopivat osat!
Voit aloittaa haun suoraan etusivulta. Valitse merkki (merkki), malli ja alusta. Ajoneuvosta riippuen sinua voidaan myös pyytää valitsemaan vuosi- tai malliversio (esim. Airmatic tai 4matic jousitus).
Tee täsmälleen sama suodattaaksesi osat luettelossamme. Voit tarkentaa hakuasi tarkemmin määrittämällä osatyypin (esim. jousitus tai kompressori) ja sijainnin (esim. oikea etujousitus tai vasen takajousitus). Jos et ole varma, mitkä vaihtoehdot valita, löydät kaikki tarvittavat tiedot ajoneuvosi rekisterikortista.

TARJOA MEILLE AJONEUVON TUNNUSNUMEROSSI

Etkö ole varma osien tiedoista tai ajoneuvosi tiedoista? - OTA YHTEYTTÄ, niin tukitiimimme löytää sinulle sopivan osan! Täytä tämä kyselylomake ja älä unohda mainita ajoneuvon tunnusnumeroasi (ajoneuvon tunnistusnumero). Ajoneuvon tunnusnumero (ATN) (kutsutaan myös runko- tai runkonumeroksi) on yksilöllinen tunnistekoodi, joka koostuu 17 merkistä (numerot ja isot kirjaimet). Se löytyy ajoneuvosi rekisterikortista alla olevan kuvan mukaisesti:

Voit myös tarkistaa ajoneuvon tunnusnumero n vakuutusasiakirjoista tai löytää sen suoraan ajoneuvosta - se sijaitsee yleensä kojelaudan yläosaan kiinnitetyssä kilvessä ja näkyy kuljettajan puolen tuulilasin läpi.