Maksutavat

Maksu ennakkoon
(pankkisiirrolla)
Kun maksat ennakkoon, saat tilauksen lähettämisen jälkeen vahvistussähköpostin, jossa on pankkitilitietomme. Heti kun maksamaton tilaussumma on vastaanotettu, tilauksesi lähetetään. Pankista ja maasta riippuen voi kestää jopa 3 työpäivää, ennen kuin saamme maksusi. Huomaa, että tämä pidentää toimitusaikaa.
Muista liittää mukaan maksuviite (tilausnumero) siirtoa tehdessäsi, sillä se tunnistaa maksusi ja estää viivästykset.
PayPal
Voit myös maksaa tilauksesi PayPalin kautta. Tässä tapauksessa sinut ohjataan automaattisesti PayPal-sivustolle.
Jos sinulla on jo PayPal-tili, kirjaudu sisään käyttäjätiedoillasi suorittaaksesi maksun. Jos olet uusi PayPal-käyttäjä, voit maksaa vieraana tai luoda PayPal-tilin tässä vaiheessa tehdäksesi siirron. Kun tapahtuma on suoritettu onnistuneesti, saat vahvistussähköpostin.
Luottokortti
Tällä hetkellä hyväksymme Master Cardin, Visan ja American Expressin. Luottokorttimaksut on suojattu SSL:llä, joka salaa kaikki siirrettävät tietosi varmistaakseen turvalliset verkkotapahtumat.
Jos luottokorttisi on rekisteröity 3D Secureen (vahvistettu VISAlla, MasterCard SecureCodella tai American Express SafeKeyllä), sinut ohjataan kortin myöntäneen pankin suojatulle vahvistussivulle verkkomaksun todentamista ja tapahtuman valtuutusta varten. Sinun on syötettävä salasana tunnistaaksesi itsesi ja suoritettava vaiheet ohjeiden mukaisesti suorittaaksesi tapahtuman. Tämä on oman etusi mukaista, sillä se auttaa estämään luottokorttisi luvattoman käytön tietämättäsi. Kun tapahtuma on suoritettu onnistuneesti, saat vahvistussähköpostin.
Postiennakko
Tällä vaihtoehdolla voit maksaa laskun summan suoraan käteisellä postiin, kun paketti on toimitettu kotiovellesi. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain EU-maissa.
 
Varaa toimitushetkellä lähetysvahvistussähköpostissa ilmoitettu tarkka summa tilauksesi maksamiseen, sillä kuriiri ei välttämättä pysty antamaan mitään muutosta. Sekkimaksua ei hyväksytä. Tästä maksutavasta peritään 9,90 euron lisämaksu.
Klarna
Lasku Klarnalta
Periaate on yksinkertainen: sinulla on yleensä 14 päivää aikaa maksaa laskusi laskun päivämäärästä alkaen. Maksat vasta kun olet vastaanottanut tavaran. Ostat rennosti, suoritat tilauksesi ja tarkistat tuotteet rauhassa kotona.

Osamaksu Klarnan kanssa
Jos olet päättänyt ostaa joustavia eriä Klarnalta, voit maksaa laskusi omaan tahtiisi. Kaikki tilaukset, joille valitset joustavan osamaksun, kerätään kuukausittain. Tämä lähetetään aina kuun puolivälissä. Jos käytät maksutavan osamaksua ensimmäistä kertaa, lähetämme sinulle ensimmäisen laskun seuraavan kuukauden aikana.